MENU
NL | FR
Language
0344-699000

Logistiek op maat


Het kiezen van een transporteur is niet altijd even makkelijk. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis van de logistieke markt mag U erop vertrouwen dat de keuze voor Van Oort een juiste is. Wij helpen U daarom graag met het vormgeven van uw wensen en eisen die U stelt aan het transport van uw producten vanaf uw magazijn naar uw klanten. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing.

Logistiek op maat:

  • Dedicated;  onze medewerker, ons voertuig, onze coördinatie, maar dat allemaal met uw firma uitstraling: werkkleding met uw naamsvermelding, voertuig met uw reclame, transportdocumenten met uw naam erop, communicatie namens uw organisatie. Oftewel “uw” logistiek, maar georganiseerd en gemanaged door Van Oort;
  • Groupage; door het samenvoegen van verschillende transportopdrachten van verschillende opdrachtgevers wordt een betere bezetting gerealiseerd en dus kunnen wij U een concurrerend tarief aanbieden. Met name de goederen welke extra aandacht nodig hebben of schadegevoelig zijn passen perfect in ons netwerk.

Afspraak  = afspraak:


We doen wat we zeggen en wat we zeggen doen we. Leverbetrouwbaarheid is een belangrijk onderscheidend element in de transport wereld. Daarom komen we deze altijd na en zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor dit niet lukt dan wordt U daar altijd over geïnformeerd. Door het inzetten van onze eigen koeriersdienst zal de aflevering alsnog met de hoogste spoed worden verzorgd.

Naast de distributie in België en Luxemburg verzorgen wij in samenwerking met Van Oort Nederland ook opslag, autoverhuur en verhuizingen. Van Oort kan dus een totaal pakket aan logistieke activiteiten aanbieden. Dit alles met ruim 175 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, 260 voertuigen en 20.000 m2 magazijnruimte. Bij alle activiteiten die we uitvoeren hebben we aandacht voor het milieu en zijn we continu bezig met het verlagen van de CO2 uitstoot.

Nieuwsgierig geworden en wilt U eens kennismaken met ons en onze dienstverlening ?

Contacteer ons voor een goed advies, vrijblijvende offerte of een proefzending:
Laurent Vanton - +32 473-822.439 of zend een email: info@oort.be